canxabanet

 
M'agrada la cervesa

Entre un grup d'amics que es troben en una taverna cada dijous després de l'entrenament de futbol, existeixo.

Són grans nits d'entre setmana, on un surt a no buscar més que esverdellar-se les orelles, a riure, a fer cerveses i a parlar pels descosits en grups reduïts. Entre xerrades hi ha un munt de gent que fa brainstorms sense saber-ho i simultàneament a molts llocs passa el mateix i tot això acaba amb una deixellaria mundial de bones idees i divendres matí, potser en sobreviu alguna. Bonic això.

En un d'aquests dijous... a la taverna, taula rodona i a parlar del club, l'Atlètic Club Banyoles, del financement, dels diners, dels patrocinadors, de fer i seguir fent alguna cosa autèntica... entre pintes, i rialles... Perquè no fem una cervesa?

 

Quan parlem de naming en aquest cas és fàcil, la novia de l'Atlètic es diu Atlètica, suau, amb un toc amarg i molt artesana.

Colors de l'or i la terra, or de la victòria, d'estar en un projecte creixent sense parar, marrons i terra que ens posen a l'inici, un camp de futbol on va començar una història d'aquest gran club.

Elegant, l'etiqueta negre per realçar la categoria d'una cosa petita però amb molt interior.

Recordo molt bé aquell dijous, i m'alegre haver-hi estat. Aconseguir fer una cosa autèntica, bona i artesana, em fa dir cada dia que, m'agrada la cervesa.

Més informació de l'Atlètica:
www.atletica.cat

 

ATLÈTICA

Imatge gràfica / Packaging / Publicitat / Marca / Soci fundador

Client: Cervesa Atlètica

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal