Avís legal

 

L'article 10.1 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic estableix l'obligació que les empreses amb dominis d 'internet especifiquin el gestor d'aquests en aquestes pàgines. És per això que a continuació mostrem les nostres dades legals.


FRANCESC XAVIER AGUSTÍ HEREU
Neptú 25, 17820 Banyoles Girona Spain
NIF 40328693X
1974@octubredigital.com
Telèfon: 667 215 766

Política de Protecció de Dades

Les dades personals recaptades a través de la web www.octubredigital.com o del nostre correu electrònic 1974@octubredigital.com són objecte de tractament automatitzat i s'incorporen als nostres fitxers titularitat deFRANCESC XAVIER AGUSTÍ HEREU, que és així mateix responsable d'aquests fitxers. Pel que l'enviament de correus electrònics o altres comunicacions aFRANCESC XAVIER AGUSTÍ HEREU implica el consentiment exprés del Client a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en els nostres fitxers automatitzats.


El Client pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal y demés normativa aplicable a l'efecte, mitjançant l'enviament de correu ordinari d'una sol·licitud per escrit a la següent direcció:

FRANCESC XAVIER AGUSTÍ HEREU
Neptú 25, 17820 Banyoles Girona Spain

A la sol·licitud s'haurà d'acompanyar el nom i cognoms de la persona i la fotocòpia del DNI.

Els nostres fitxers es troben inscrits en el "Registro General de la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es)", al que pot accedir el Client per a comprovar la situació dels mateixos.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DRETS D'AUTOR

Els drets de propietat intel·lectual de la pàgina, el nom de domini, el codi font, el disseny i l’estructura de navegació continguts són titularitat de l’entitat referida, a qui correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

L'usuari es compromet, en compliment de l'establert en la Llei de propietat intel·lectual, a mantenir la integritat de l'obra i impedir qualsevol deformació, modificació o alteració contra ella que suposi un perjudici als seus interessos legítims o menyscapte de la seva reputació. Així mateix, es compromet a no reproduir, copiar, distribuir o publicar el contingut de la informació d’aquesta pàgina a través de qualsevol mitjà i suport sense autorització prèvia per escrit del seu titular.

ÚS DE GALETES

Aquesta pàgina web usa galetes per recopilar dades amb finalitat estadística, en cap cas identifica informació personal de l'usuari. S'usen per obtenir informació d'accés de manera anònima i per facilitar a l'usuari l'accessibilitat del lloc web.

L'ús de galetes de sessió (que no són memoritzades de forma persistent a l'ordinador de l'usuari i desapareixen amb el tancament del navegador), en cas de ser utilitzades, es limitaran únicament a recollir informació tècnica per a identificar la sessió amb l'objecte de facilitar l'exploració segura i eficient del lloc web.

Les galetes amb finalitats estadístiques serveixen per recollir dades com data, navegador usat, sistema operatiu i país d'origen entre d'altres, i es manipulen amb el Google Analytics, un servei d'anàlisi web ofert per Google, Inc., una empresa de Delaware, la seu principal de la qual és a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google").

Google transmetrà i emmagatzemarà directament la informació que genera la galeta sobre el vostre ús del lloc web (inclosa la vostra adreça IP) als servidors d'Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació en el nostre nom amb la finalitat de fer el seguiment del vostre ús del lloc web, mitjançant l'aplegament d'informes de l'activitat del lloc web i la prestació de serveis relacionats amb l'activitat del lloc web i l'ús d'Internet.

No obstant això, l’usuari pot impedir la generació de galetes amb l’opció corresponent que tingui el seu programa navegador. En aquest cas, la pàgina web continuarà essent operativa, però sense els avantatges de la personalització.

CONDICIONS D'ÚS DE LA WEB

Mitjançant l'acceptació d’aquesta política de privacitat us comprometeu a utilitzar aquesta pàgina web i els serveis oferts de forma lícita, d'acord amb el disposat en aquestes clàusules i de manera que no produeixin un perjudici en els drets o interessos de tercers o que pugui danyar o produir un ús anormal de la pàgina web o dels serveis prestats per ella.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

Utilització de la web

L'ús d'aquesta pàgina web es realitza sota el propi risc de l'usuari; per tant, www.octubredigital.com, no es responsabilitza de possibles danys derivats d'interferències, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions telefòniques motivades per causes alienes a l'entitat pública esmentada; de retards o bloqueigs en l'ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues al seu centre processador de dades, de línies telefòniques, en el sistema d'Internet o en altres sistemes elèctrics; ni tampoc de qualsevol altra alteració que es pugui produir al programari o maquinari dels usuaris.

D'igual manera, www.octubredigital.com no respondrà pels danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control. Tampoc no respondrà dels danys i perjudicis causats per l'ús o mala utilització del contingut de la web ni per les conseqüències que puguin derivar-se dels errors, defectes o omissions en els continguts que puguin aparèixer en aquesta pàgina proporcionats per tercers.

Continguts de la web i enllaços

Comunic.cat es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada a la pàgina web, per la qual cosa us aconsellam que reviseu periòdicament aquesta pàgina per estar al corrent dels canvis efectuats. 

El portal no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts aliens que es transmeten, allotgen o els que faciliten l'accés des de la web, ja que no està obligat a controlar amb caràcter previ si l'esmentat enllaç compleix amb la legalitat vigent. Tampoc no garanteix l'absència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en el sistema informàtic, documents o fitxers de l'usuari, excloent-ne qualsevol responsabilitat pels danys de qualsevol classe causats a l'usuari per aquest motiu.

Aquelles entitats que, amb autorització prèvia del titular del lloc web, pretenguin establir un enllaç amb aquesta pàgina web hauran de garantir que permet únicament l'accés a aquesta pàgina o servei, però que no realitza reproducció dels seus continguts i serveis.

 

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal