canxabanet

 
Pel carrer del darrere

Entremig de la documentació que té un restaurant de més de 70 anys com Can Xabanet, gaudeixo passant una a una les targetes de visita, els papers impresos, dels logotips, tipografies i fotografies que han recordat el Rancho Grande. Les obres de renovació del local han estat un canvi important d'imatge, un canvi per als clients i treballadors.

Mentre es van fent les obres de renovació i grans canvis del local, estudiem quina és la millor imatge que podem donar al nou, però sempre tradicional restaurant.

 

 

El rectangle amb doble línia exterior ens recorda el marc d'un rètol o cartell, tipografia senzilla i moderna per recordar als clients de sempre, que hi ha alguna novetat. El conjunt del logotip i la massa que crea, recorda ser un tampó o segell com els d'abans. Les línies suaus de fons busquen espai cap a la llum.

El temps afegirà aquest disseny a la línia dels que un dia van ser la imatge del restaurant, i així un dia també necessitarà renovar-se, però mai quedarà fora de la història del Rancho.

Veí d'aquest local, pel carrer del darrere, m'alegre haver estat al costat d'en Pep (cuiner del restaurant) company de batalles, creant la nova imatge gràfica.

Si fa fred: un lloc per fer-hi un caldo. Si fa calor: una bona tassa de gaspacho.

A Can Xabanet, anar-hi!

Més informació de Can Xabanet: www.canxabanet.com

 


CAN XABANET

Nova imatge gràfica / Paperaria / logotip / Rotulació exterior

Client: Can Xabanet

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal