canxabanet

 
Fas i faràs promeses

Dedicat a tots aquells que ens fem promeses, promeses recitades en taules de cap d'any.

Desengreixar-se, estudiar, fer esport.... Propòsits que tenim al cap, que volem fer, divertits, tradicionals, de com treure's la mandra els convertim en acudits perquè tothom pugui riure una estona i cada frase o propòsit, sigui cridat amb el seu argot de poble en aixecar una copa.

Si els propòsits es fan realitat, encara més ganes de tornar-ne a repetir un altre per al pròxim any, fins a deixar-ne algun sense acabar o oblidat enmig d'una nit per als feliços.

A alguns els reforça aquella promesa pensant, que estrenant una peça de roba interior de color vermell, els ajudarà a ser més ferms i els portarà sort a què un dels propòsits es compleixi.

Iconografiat en forma d'etiqueta, simbolitza el moment d'estrenar una peça de roba i les ganes que et dóna aquest moment, de sortir al carrer de festa.

 

A seguir comprant roba interior de color vermell... però compreu-la gaudint de les petites botigues del vostre poble, viviu on viviu. Bon any, sempre!

Més informació de Banyoles:
www.banyoles.cat

 

CAP D'ANY 2012

Cartell / Flyer / Publi facebook

Client: Ajuntament de Banyoles

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal