canxabanet

 
Tindràs sempre, mala sort

Parlar de mala sort s'associa al 13, perquè? La mala sort no deixa de ser una situació provocada, pensar que allò anirà malament és l'estupidesa més gran que un pot fer, i després passa, i un es fa convèncer que havia de passar.

Les supersticions neixen i moren ràpidament si un vol, però en alguns persisteixen, curiosament per molts d'ells aquestes són oblidades fàcilment una nit de cap d'any, o en una nit de gran festa... en un munt de celebracions...

Si no ets capaç d'oblidar i a estones ets supersticiós, el que et pot entravessar el cap, pitjor que passar per sota una escala, és sentir d'algú; tindràs sempre, mala sort.

Una taca negre sobre el groc, realça el perill.

Un gat, un paraigua, una llauna o passar per sota una escala... són objectes que posats en situacions alguns associen directament, que alguna cosa podria anar malament. Sorprenent l'esquirol dissecat, però realça lo freak que pot ser algú que li tingui distància i com un objecte més, és per decorar un cartell i una història per una nit divertida.

Tanca el text un, No cardis, expressió altament banyolina, substituint un possible no fotis.

Un homenatge i una rialla al número 13 i a les supersticions que molts han de patir del dia a dia. Amén!

Que sempre tingueu un bon any! i de 13's... mmmmmmhhhh... queden pocs.

CAP D'ANY 2013

Cartell / Flyer

Client: Ajuntament de Banyoles

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal