diaridecamera

 
Un somni inesperat i una gran pantalla

Sempre m'han agradat els crèdits d'inici de les pel·lícules, i són d'aquells projectes que un sempre vol fer, commouen però queden lluny.

Doncs l'oportunitat es va presentar un dia, entrar en un projecte d'un curtmetratge i poder estrenar-me a treballar en cinema, a fer un cartell, una web, un disseny gràfic però també uns crèdits d'una pel·lícula. Tot va arribar com un somni inesperat.

Diari de càmera és un gran projecte de Francesc Font, un gran realitzador que encara té molt a dir. Ell em va inscriure en el seu projecte, va ser un aprendre constant al seu costat. Aquí vaig conèixer la sensibilitat de les imatges, el perquè posar i el perquè treure elements, vaig entendre què és un projecte multimèdia, vaig veure l'esquelet de treballar amb sentit i m'han quedat moltes coses que aplico sovint com exemple a seguir.

Diari de càmera és sensible, un món dins un espai oníric, de blancs, de mar, de vidres, es veu com un espai molt proper al que potser tots hem tingut o tindrem algun dia.

El disseny del pressbook i la web guarden la proporció d'un fotograma.

En el cartell, la protagonista apareix recordant i vivint, un moment de somni, de realitat...

 

 

És una sensació de recompensa veure des d'una butaca d'un cinema una petita aportació o creació, en un curtmetratge. Imagino el que viuen els directors de cinema quan veuen la seva pel·lícula, imagino, somio...

M'agrada la gran pantalla, i anar-hi tant sovint com abans? No entenc els preus de les entrades!


DIARI DE CÀMERA

Disseny de credits / Cartell / DVD / Pressbook / Web

Client: Movie-ments

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal