canxabanet

 
Ens quedem amb aquesta per uns anys

Quan s'acosta l'estiu, és un gust arribar al Molí per fer-hi una trobada i preparar el festival.

Baixes del cotxe, sens la tramuntana, ets ben rebut, prens un cafè en un dels menjadors exteriors i en Jordi, arriba i et saluda com si fossis un més de la família.

El Gastromusical comença a l'Escala, entre aire de mar i fantàstiques benvingudes amb aperitius impressionants i grans concerts-sopar plegats d'artistes, i torna a començar quan expliques l'experiència que has viscut en una d'aquestes grans nits.

El que seria un joc de trobar a quin objecte el toca ser endollat i amb quina connexió ho fa, ho descobreixen un cuiner i els músics, lligant del gairebé impossible, un plat i música.

Siluetes negres d'una nit d'estiu apuntant a moltes direccions, per arribar a tothom o un nus de camins que veuràs deslligar-se mentre la novetat sensorial, et descobrix el Gastromusical.

En una de les trobades al restaurant, en Jordi, convençut, em deia: Ens quedem amb aquesta per uns anys, assenyalant la imatge gràfica del festival davant d'una lona. Vaig riure...

Més informació del Gastromusical:
www.molidelescala.com

GASTROMUSICAL

Imatge gràfica / logotip / Cartell / Llibret / Banderoles / Lones / Premsa / Mailing

Client: Restaurant Molí de l'Escala

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal