canxabanet
 
Els estius, sempre seran de mundial

Durant l'estiu del 2004 es va celebrar a Banyoles el mundial de rem. Quan se'm va presentar la proposta d'entrar com a cap d'àrea de publicacions, sense pensar-ho, vaig dir sí. No es pot deixar escapar qualsevol oferta que et permeti treballar al costat l'estany.

Tornar a l'estany, veure com preparaven els bots, tornar a sentir els matins de boira, gaudir el dia a dia dels joves que s'esforçaven per arribar a un mundial amb força, em va fer tornar el que havia deixat aparcat molt temps, el rem, l'esport que tinc al costat de casa.

El rem és un esport arrelat i com gairebé molts banyolins, algun cop hem tingut l'oportunitat de gaudir-lo. Sóc afortunat i això em posava més dins el projecte.

El rem és molt estètic amb la natura, de lluny és suau i de prop és dur... El blau de fons amplia i dóna dimensió al paisatge i para el moment. Escenari, preparació, competició és el que volen ressaltar els cartells del mundial.

M'agradarà sempre haver treballat per aquest gran projecte, al costat d'un racó envejat arreu del món, al voltant d'un gran equip de gent, amb qui guardo un vincle i un record especial.

Nous joves forts i atrevits surten cada matí i decoren l'estany... fan recordar i somiar, amb un nou estiu de mundial.

Aixecar-te un diumenge de boira, agafar un bot, fer un estany, una sauna i un vermut, és la òstia i no és de pel·lícula americana.

Més informació de Banyoles:
www.banyoles.cat


MUNDIAL DE REM 2004

Programa / Cartell / Lones / Publicitat / Documents oficials Cap àrea de Publicacions

Client: Ajuntament de Banyoles

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal