Nita Grimaldi
 
Descobrint una joia

Trobar-te amb una desconeguda energia positiva creativa, m'agrada. Això va passar un dia quan vaig conèixer l'Anna, una jove joiera que t'envolta d'alegria.

Sempre l'havia relacionat amb el ball (algun dia l'hauríeu de veure com balla...) És curiós com recordem entre rialles del destí, que durant molts matins de fa uns anys, una gran amiga en comú, culpable d'arribar fins aquí (una gran abraçada!), ens servia el cafè de punta a punta de bar. Aquells anys sabíem poc de nosaltres, i menys, sabíem que més endavant ens retrobaríem. L'Anna no sabia que jo em dedicava el disseny, i encara menys, que més endavant es posaria a crear joies. Segurament, més d'un, hauria firmat que mai acabaríem preparant un projecte comú.

I van passar uns quants anys... i... Un dia, en una fira on ella tenia parades les joies, em va cridar l'atenció la varietat de colors i dissenys que hi havia sobre la taula (...) Una polsera amb un ganxet de plata em va estirar a fer-li preguntes, sense saber que aquell moment i alguna coincidència més del destí, obriria un camí on col·laborar junts...

Veure l'Anna treballar les joies al seu taller, descobrir d'on surt la precisió, la tècnica, el constant ball de formes i els seus nous dissenys, em porta a què m'agradi més encara aquest món, a què m'agradin cada cop més les seves joies, m'agradi més encara investigar, estudiar i dissenyar un penjoll que després converteixo en regal per algú estimat.

M'ha agradat retrobar-la fins a conèixer-la i saber que és atrevida amb la vida, és de les que donen empentes als durs matins perquè s'apartin i es tornin suaus. És molt l'Anna i és, tenir la sort de descobrir una joia.

Els estampats i repetides formes són la constant dedicació que posa ella per descobrir i aprendre, són com camins d'empremtes que deixa en cada treball.

El seu nom sobre un fons blanc es presenta preparant-se com a introducció a la gran pluja de creacions que té al darrere, com el títol d'un llibre o l'inici d'una història.

Els símbols o col·leccions, són extrets de la seva pròpia natura i creativitat, aquests sempre alegres l'acompanyen a decorar les publicacions, bàners, anuncis, el seu Facebook... i també són logos i colors decoratius d'unes peces, presentades amb molt encant.

 

Si la trobeu al seu taller o en algun racó de món venent les seves precioses joies, trieu, compreu... i alhora tindreu segur, un regal d'explosions de somriures. Descobriu-la!


Nita! molt agraït! ... i a seguir complint destiiiiins!

Més informació de Nita Grimaldi:
Facebook


NITA GRIMALDI

Logo / targetes

Client: Anna Grimaldi

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal