words want webbook
Paraules / Imatges / Projectes... d'octubredigital.com

 

Octubredigital.com és el petit racó d'aquesta gran xarxa, on gaudeixo recordant, ordenant i escrivint dels treballs que he realitzat.

Aquí descobreixo que he viscut molt d'aquí fora, coneixent gent, persones encantadores al voltant d'un projecte, negoci o producte.

Treballar, conèixer, compartir de tots ells, d'una empresa, d'una escola, d'un menjar, d'un vi, d'un oli, d'una cervesa, d'un esport, d'una festa, d'un festival, d'un concert... em fa feliç! i més quan em poso davant el teclat i em poso a escriure com un boig, llavors m'adono del que val aquell projecte i el que he guanyat.

// Mentre algú s'emporta les fulles... He col·laborat en el disseny d'un projecte que es renova, d'un altre que comença i sempre a l'inici, amb algú que inverteix força, empenta, il·lusió i... ens contaminem de ganes d'èxit.//

Algun dia m'agradaria escriure o rescriure de nou unes línies del vostre projecte, un lloc que avui té de títol words want web book .octubredigital.com on per uns minuts les paraules volen imatges.

Fins aviat, que tingueu sempre un bon octubre!

Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Després d'un any compartint un projecte, una persona pregunta: - I perquè octubredigital.com?

 

L'octubre té moments per descobrir. Per exemple, veure com es despulla un arbre, et recorda que tots els projectes han de tenir una base ferma i un interior que ajudi a créixer.

L'octubre és un mes de canvi i treballa amb suavitat, perquè sap, que venim d'una gran primavera i un mogut estiu. Et dóna el moment per recordar projectes, el que has aconseguit, et deixa el temps per valorar amb energia, força i t'impulsa per afrontar l'hivern.

Digital pot tenir moltes similituds amb l'octubre, una estació de canvi i sempre diferent. Però el digital no descansa i és fàcil que et desplaci del camí del teu projecte.

Un octubre digital és...

...

 

Més sobre Xavier Agustí, creatiu gràfic i realitzador de projectes audiovisuals & multimèdia

 

Nascut a principis del 74, a Banyoles. El quart germà, de 5.

Des de petit vivia els diumenges al voltant d'una família creativa, enmig de la música i les cançons del seu tiu Carles, d'un tiet arquitecte, de pel·lícules amb Super8, de cosines pianistes, al voltant dels dissenys i dibuixos d'unes nines precioses que feia la tia Mia, que arribava cada cap de setmana de Barcelona plena de novetats, un munt de plastidecors de colors, fulls per pintar i més... tot això ho gaudia repetidament a casa els avis, inconscient que en algun lloc tota aquesta creativitat li despertaria algun dia, una part d'ell.

De jove observava els dissenys gràfics de la seva germana i els seus treballs d'escola, aquells anys sortien els primers Apple.

Al voltant dels seus 20, apassionat de la informàtica, assoleix gran domini de programari com l'Autocad, que utilitza a l'escola pel dibuix tècnic. S'endinsa en cursos de 3d, descobreix un món, però el que li despertava més interès són els programes de maquetació, il·lustració que sovint remenava, quan la seva germana deixava aquell Mac lliure.

Més endavant fa un gir i es comença a interessar per la impressió i el paper, treballa en una impremta i després com a cap de preimpressió en una petita empresa del seu poble. Els programes d'autoedició deixen enrere les línies, la interfície dura de malles, les pantalles negres i hores esperant resultats d'un objecte en 3d. Entre cursos de disseny i web, cada dia vol saber més del color, de les formes, dissenys, la maquetació, llibres, revistes...

Apareixen els primers grans portals a internet, els primers programes com Dreamweaver, Flash, internet creix, comença a realitzar les seves primeres pàgines web, dissenys, projectes... i poc després una trobada casual amb un gran realitzador, el porta a l'ERAM Escola de Realització Audiovisual i multimèdia de Girona, on va ser de la primera promoció.

Mentre acaba els estudis, s'endinsa en el món professional a Spenta Consulting on consolida coneixements i comença un nou camí cap a Octubre. Dos anys després arriben els primers projectes per gaudir com a Freelance...

 

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal