canxabanet

 
Mediterraneooooooo...

Que bones són aquestes històries, quan algú les prepara i quan algú les explica. Fer la volta al mediterrani no és fàcil, amb un món tant "xarbotat" com està. Quan parlem del seu viatge en un sopar d'estiu o en una trobada pescant calamars de nit, m'alegro que m'hagin deixat participar d'aquesta aventura des de l'inici.

Ells sabien de segur que en alguna de les fronteres que toquen el mediterrani, els-hi preguntarien: On aneu nois? però sense entendre-ho. El repte era crear un identificatiu clar que pogués explicar amb un símbol el que estaven fent allà i resumit en poques paraules assenyalant sobre un adhesiu, camiseta o dibuix.

 

 

Amb un perímetre del mediterrani, les dues llengües representatives de les moltes d'aquesta aigua, el color blau i dos joves sobre una GS amb cara d'aventura, segur es farien entendre en un desert, a pocs quilòmetres d'una guerra, en algun punt de Turquia i a Grècia.

Pensar que aquest símbol passaria per molts països on és difícil passar-hi unes vacances, m'endinsava més en el projecte d'aquests dos grans col·legues, amants d'aquestes BMW que no paren de deixar empremtes per la terra i donen cada matí gas a la vida.

 

Sempre amb la maleta a punt i a seguir voltant el món! Salut amics!

Fins molt aviat!


RIHLAMARE La Volta al Mediterrani en 80 dies

Logo / Web / Samarreta

Client: Hug Alemany, Jordi Hugues

 

Ens quedem amb aquesta per uns anys / Fas i faràs promeses / Joves que són grans / Els estius, sempre seran de mundial / Descobrint una joia / Aprendre amb comunicació / Pel carrer del darrere / Tindràs sempre mala sort / M'agrada la cervesa / Descobrint plats i vins / Roba no multinacional / Sempre ho has vist, mai t'hi has parat / Un somni inesperat i una gran pantalla / Mediterraneooooooo... / Olor a gasolina / Maquetant cultura / Els alls de la terra / Sempre hi veuràs una creu / Amb piragua pel meu estany /

Contacte:
Xavier Agustí
667 215 766
1974@octubredigital.com

Avís legal